Nogometaš i humanitarac: Domagoj Vida razveselio osnovnoškolce iz Donjeg Miholjca i Viljeva

"Vidjevši kakvim se loptama igraju naši učenici, odmah mi je rekao da će nam poslati nekoliko lopti. Nitko ga to nije tražio i bilo mi je malo neugodno", kaže učiteljica Brankica Hrupački

 

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida pokazao je da nije zaboravio svoje početke, posjetivši učenike OŠ Augusta Harambašića iz Donjeg Miholjca te OŠ Ante Starčevića iz Viljeva.

Branič hrvatske vrste i kijevskog Dynama potom je iznenadio klince poklonivši im lopte i bilježnice.

"Bila sam presretna kad se Domagoj nedugo nakon našeg susreta pojavio pred vratima učionice. Svojim učenicima sam samo rekla: "Ljudi stiže nam iznenađenje!" Ne da su bili iznenađeni, već su bili ushićeni i presretni. Jedan od mojih učenika uzviknuo je "Ivan Rakitić"“, na što je Domagoj na svoj prepoznatljiv način samo prokomentirao "ovdje ima i šaljivdžija". Strpljivo je odgovarao na sva njihova pitanja i slikao se u bezbroj poza s vedrim smiješkom na licu," otkrila je učiteljica OŠ Ante Starčevića Viljevo Brankica Hrupački.
Kazala je kako je Vida kada je vidio s kakvim se loptama djeca u školi igraju odmah obećao poslati nekoliko lopti kako bi im bilo lakše i naravno kako bi pomogao. hrvatski reprezentativac ispunio je svoje obećanje prvom prilikom i dodatno obradovao učenike OŠ Ante Starčević Viljevo, ali i svoje bivše OŠ Augusta Harambašića Donji Miholjac.
"Vidjevši kakvim se loptama igraju naši učenici, odmah mi je rekao da će nam poslati nekoliko lopti. Nitko ga to nije tražio i bilo mi je malo neugodno, jer nisam željela da moj poziv u školu shvati kao neku obvezu. Jednostavno sam željela djeci omogućiti da upoznaju i uživo se slikaju s nekime koga gledaju na TV. Domagoj ne samo da je ispunio svoje obećanje i poslao nam lopte za nogomet, rukomet i odbojku već je svakom učeniku naše škole poslao i bilježnice. Još jednom mu u ime svih učenika škole i moje osobno ime veliko hvala!", poručila je učiteljica Hrupački.

Hina

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

Povezane vijesti