COTRUGLI Business School: Još uvijek aktualne visoke stipendije za osobe s invaliditetom

U listopadu 2014. COTRUGLI je pokrenuo inicijativu kojom su se osobama s invaliditetom iz cijele regije dodijelile pune stipendije za online MBA program u vrijednosti od 10.000 eura po pojedinačnoj stipendiji

 

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji, jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj čiju akreditaciju posjeduje samo 2 posto poslovnih škola u svijetu.

Škola okuplja vrhunske polaznike, internacionalne predavače te trenutačno broji 1600 polaznika i alumnija iz cijele regije, što omogućuje iznimne networking mogućnosti. Ista djeluje putem regionalnih centara u Zagrebu i Beogradu. Programi se održavaju na engleskom jeziku, a predavači dolaze iz eminentnih poslovnih škola iz čitavog svijeta.

Dekan škole je dr. Jyoti Gupta, svjetski financijski stručnjak, konzultant Svjetske Banke i Europske komisije te predavač na brojnim poslovnim školama diljem svijeta, od Indije, Kine do Francuske i Hrvatske. Programsku okosnicu čine MBA programi koji su koncipirani sukladno potrebama različitih razina managementa.

U listopadu 2014. COTRUGLI je pokrenuo inicijativu kojom su se osobama s invaliditetom iz cijele regije dodijelile pune stipendije za online MBA program u vrijednosti od 10.000 eura po pojedinačnoj stipendiji. Osnovni preduvjeti za prijavu na stipendiju bili su završena viša ili visoka stručna sprema te izvrsno poznavanje engleskog jezika.

U lipnju 2015. godine 43 polaznika započelo je svoje Online MBA putovanje. Najveći broj polaznika dolazi iz Hrvatske (34), potom iz Srbije (6), BiH (2) te Irske (1). Još samo nekoliko modula dijeli ih od završetka programa, koji je predviđen u srpnju ove godine, a obrana njihovih poslovnih planova očekuje ih ujesen.

"Tijekom programa, online polaznike mentoriraju polaznici regularnog E/MBA programa kako bi im svojim savjetima i iskustvom olakšali svladavanje programa. Pokretanjem ovog projekta i planovima za njegov daljnji razvoj, COTRUGLI nastavlja ulagati u društveno odgovorne aktivnosti koje od samih početaka škole čine neizostavan dio poslovanja”, poručuju iz vodeće poslovne škole u regiji.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti