Hrvatsko logopedsko društvo: Predavanje 'Cerebralna paraliza i poremećaji iz autističnog spektra'

HLD samostalna je i dragovoljna udruga koja okuplja logopede koji se bave stručnim i znanstvenim problemima osoba s poremećajem jezično-govorno-glasovne komunikacije

 

Hrvatsko logopedsko društvo (podružnice Grada Zagreba i Zagrebačke županije) povodom obilježavanja Europskog dana logopedije organizira predavanje 'Cerebralna paraliza i poremećaji iz autističnog spektra - diferencijalno dijagnostički pristup' koje će se održati u četvrtak, 3. ožujka u 18.30 sati na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, Centar za rehabilitaciju, dvorana Plitvice. Predavač je dr.sc.Blaženka Brozović prof.defektolog-logoped.

Hrvatsko logopedsko društvo (HLD) samostalna je i dragovoljna udruga koja okuplja logopede na teritoriju Republike Hrvatske koji se bave stručnim i znanstvenim problemima osoba s poremećajem jezično-govorno-glasovne komunikacije. Ciljevi HLD-a su okupljanje profesora logopeda, naziv koji uključuje sve nazive stručnjaka iz područja logopedske djelatnosti iz prijašnjih godina radi unapređivanja njihovog stručnog i znanstvenog rada te radi zaštite strateških interesa.

U ostvarivanju ciljeva i djelatnosti HLD usklađuje i usmjerava aktivnosti članstva, osigurava provođenje zajedničkih dogovora i zaključaka te se zalaže za učinkovitost i jedinstvenost stavova članstva. 

In Portal