Centar Silver: Program dodjele terapijskog psa za djecu s teškoćama u razvoju

Centar za rehabilitaciju Silver ustanova je socijalne skrbi jedinstvena u ovom dijelu Europe, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad s psima pomagačima

 

Centar za rehabilitaciju Silver, u petak 8. travnja od 13 do 16 sati, organizira drugu ovogodišnju radionicu koja je prvenstveno namijenjena roditeljima djece s teškoćama u razvoju koji su na listi čekanja ili tek pokazuju interes za prijavu u 'Program dodjele terapijskog psa'.

Radionica se preporuča i stručnim radnicima koji su u redovitom kontaktu s roditeljima djece s teškoćama. Radionica će obuhvatiti informiranje sudionika o samom Programu dodjele terapijskog psa i procesu prijave, ograničenjima i uvjetima pružanja ove usluge, tijeku obuke, očekivanjima od terapijskog psa. Tema će biti obrađena kroz aktivan angažman sudionika prikaz slučajeva i iskustva korisnika terapijskih pasa. Zbog trajanja i sadržaja radionice predvidjeli su sudjelovanje roditelja bez prisustva djece.

Centar za rehabilitaciju Silver ustanova je socijalne skrbi jedinstvena u ovom dijelu Europe, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad s psima pomagačima (psi vodiči, rehabilitacijski i terapijski psi). 

Prijava za sudjelovanje s imenom i prezimenom i naznakom "za radionicu" na mail: a.grbac@czrs.hr.

In Portal