Ubojica (18) trojice učenika roditeljima poručio: J...te se svi!

Ruka koja povlači obarač koji je ubio vaše sinove sada masturbira na to sjećanje, rekao je T. J. Lane roditeljima ubijenih učenika

T. J. Lane, mladić iz Ohija koji je prije godinu dana ubio trojicu učenika u školi, osuđen je na doživotnu kaznu bez mogućnosti uvjetnog puštanja, prenose svjetski mediji. Lane, danas 18-godišnjak, u vrijeme ubojstva imao je samo 17 godina, zbog čega nije mogao dobiti maksimalnu smrtnu kaznu. Za trostruko ubojstvo dobio je tri doživotne kazne, dok je za ranjavanje još troje učenika dobio ukupno 37 godina zatvora.

Mladić je priznao krivnju, ali nikada nije pokazao kajanje ni pokušao dati objašnjenje za okrutno ubojstvo, a stav nije promijenio ni na suđenju. Ispod košulje je nosio majicu s flomasterom ispisanom riječju "ubojica", a roditeljima ubijenih učenika tijekom obraćanja sudu pokazao je srednji prst te ih je opsovao.

– Ruka koja povlači obarač koji je ubio vaše sinove sada masturbira na to sjećanje. J...te se svi – poručio im je Lane, povremeno se i smijući.

Dina Permertor, majka jednog od ubijenih učenika, obratila se sudu nakon Laneova govora, a prije izricanja presude.

– Nadam se da ćeš živjeti hladan, surov, neugodan i okrutan zatvorski život s čudovištima poput tebe. Želim da izdržiš godine i godine boli i zlostavljanja, što po mom mišljenju nije dovoljno oštro – rekla je Dina Parmertor.

Lane je u veljači 2012. godine s pištoljem kalibra .22 i nožem došao u srednju školu u Chardonu, gradiću istočno od Clevelanda, te ispalio 10 hitaca na skupinu učenika u kafeteriji. Daniel Parmertor i Demetrius Hewlin, obojica 16-godišnjaci, i Russell King Jr. (17) ubijeni su, a ranjeno je još troje učenika, od kojih je jedan paraliziran od struka naniže.

VLM