Tim Guardian: Anketa za korisnike jednokratnih urinarnih katetera

Cilj ovog upitnika je prikupiti podatke u svrhu stvaranja zajednice korisnika katetera, njihovih bližnjih i skrbnika

 

Tim okupljen pod nazivom Guardian poziva sve korisnike jednokratnih urinarnih katetera, kao i roditelje čija se djeca kateteriziraju te skrbnike osoba koje koriste jednokratni urinarni kateter da ispune upitnik na poveznici goo.gl/forms/JpRbk0OYU6 

"Tim Guardian usavršava GuardianCath, kako su nazvali kateter koji predstavlja presedan u urologiji s obzirom na do sada nezamislivo stanje bez infekcija kod osoba koje se kateteriziraju.  U prvi plan se stavlja unapređenje zdravlja te izostanak upala i za njih vezanih komplikacija.

"Htjeli bismo svim korisnicima stvoriti okruženje u kojem će zajedno moći razgovarati te pohađati radionice i predavanja koje bismo mi organizirali", kaže Luka Grgar, inovator jednokratnog hidrofilnog urinarnog katetera u kompletu s antiseptičkim sredstvom.

"Cilj nam je kreirati jedinstvenu zajednicu korisnika katetera, kako bi pružili kvalitetne sadržaje u smislu edukacija, motivacija, međusobne podrške korisnika, te povezivanja sa stručnjacima i institucijama. Uz to, predstavit ćemo i novu vrstu katetera čije je glavno svojstvo sprječavanje kontaminacije bakterijama, a samim time i smanjenje urinarnih infekcija uzrokovanih uporabom katetera."

Cilj ovog upitnika je prikupiti podatke u svrhu stvaranja zajednice korisnika katetera, njihovih bližnjih i skrbnika. Podaci i rezultati ovog upitnika, kao i kontakti ispitanika ostat će poznati samo autoru (GuardianMed j.d.o.o. za istraživanje i razvoj u medicini) i neće se prosljeđivati trećim strankama.

B. Ravlić