Jak kao Jakov: Humanitarni koncert za djecu oboljelu od malignih bolesti i njihove obitelji

"Udruga je dosad pomogla više od 170-ero oboljele djece, a zbog velikog broja naših štićenika, djece oboljele od malignih bolesti, ovaj humanitarni koncert doista je dragocjen", kaže Ivančica Rubido

 

Jak kao Jakov, humanitarna udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima čiji je nastanak inspirirao je 13-godišnji Jakov Rubido koji je bolovao od teškog oblika leukemije i iza sebe ostavio kao ostavštinu pjesmu "Jak kao Jakov" poziva vas na tradicionalni humanitarni koncert "Njima na dar“, 19. svibnja u 20 sati, u Domu oružanih snaga Zrinski, Karlovac.

"Šestu godinu zaredom, na dan Jakovljevog rođendana, kao što je i davno dano obećanje ponovno pjevamo. Udruga Jak kao Jakov organizira koncert za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti", rekla nam je Ivančica Rubido, predsjednica udruge.

"Udruga je dosad pomogla više od 170-ero oboljele djece, a zbog velikog broja naših štićenika, djece oboljele od malignih bolesti, ovaj humanitarni koncert doista je dragocjen. Na koncert dalaze i neki od naših malenih štićenika sa svojim obiteljima, a neki od njih bit će uključeni i u sam program. Pozivamo Karlovčane na naš veliki koncert, da zajedno uživamo uz najljepše klapske pjesme, da budu dio našeg tradicionalnog humanitarnog koncert za pomoć malenim borcima, djeci oboljeloj od malignih bolesti, koja su trenutno na liječenju i njihovim socijalno ugroženim obiteljima."

Gosti našeg koncerta ove godine su Klapa Kampanel, Klapa Šufit, ŽVS Romansa, Klapa Carolo, Klapa Furešti, Zbor OŠ Švarča i Gimnazije Karlovac te Dječji zbor Zorice.

Karte za koncert, po cijeni od 30 kuna, mogu se nabaviti u Karlovcu u: Lin knjižari i papirnici, Refanu u Karlovčanci ili u radionici udruge u Lana centru na drugom katu svakog poslijepodneva, te na dan koncerta na ulazu u dvoranu dva sata prije početka koncerta.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti