Istraživanje: Psihološki faktori koji doprinose razvoju multiple skleroze

Glavni je cilj istraživanja pobliže objasniti, dosad nedovoljno istražene, psihološke faktore koji doprinose osjećaju umora u multiploj sklerozi 

 

U sklopu studija psihologije na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, Ivona Matešić za diplomski rad provodi istraživanje koje obuhvaća osobe s dijagnozom multiple skleroze, a ispituju se klinički indikatori i simptomi multiple skleroze.

Glavni je cilj istraživanja pobliže objasniti, dosad nedovoljno istražene, psihološke faktore koji doprinose osjećaju umora u multiploj sklerozi kako bi se poboljšala podrška i pospješile intervencije za povećanje kvalitete života oboljelih.

Svi podaci koji će se prikupiti u istraživanju su strogo povjerljivi i koristit će se isključivo u istraživačke svrhe. Ispunjavanje upitnika traje 20-ak minuta.

Ukoliko imate kakvih pitanja ili nejasnoća, ili pak želite dodatne informacije o istraživanju, obratite se na adresu elektroničke pošte: ivona.matesic@gmail.com

Upitnik za sudjelovanje se nalazi na sljedećem linku:: docs.google.com/forms/d/1bGOYu2Pvr_e67_tlXz912yRd5rdd-wRhcFXNBKOhPNk/viewform.

In Portal

 

Povezane vijesti