Udruga MijelomCRO: Susret s oboljelima od multiplog mijeloma ili plazmocitoma

Svrha druge za podršku oboljelima od multiplog mijeloma među ostalim je edukacija pacijenata radi uspješnijeg liječenja i lakšeg nošenja s bolešću


 

Udruga za podršku oboljelima od multiplog mijeloma MijelomCRO u suradnji s KroHem – Hrvatska kooperativna grupa liječnika za hematološke bolesti - organiziraju susret s pacijentima u subotu 18. lipnja, od 10 do 13 sati, u Zagrebu, Hotel International.

Na susret se pozivaju svi oboljeli od multiplog mijeloma ili plazmocitoma, kao i njihove obitelji, članovi Udruge MijelimCRO, liječnici i zainteresirana javnost.

Sudjeluju uvodničar i moderator prof. dr. sc. Damir Nemet, te predavači dr. sc. Dražen Pulanić, prim. dr. Sandra Bašić Kinda, dr. Delfa Krišto Radić i dr. Josip Batinić.

Pauze će biti po dogovoru, uz kavu, čaj, vodu, kolačiće, a svi će moći dobiti besplatno i Multipli mijelom – priručnik za oboljele.

Svrha Udruge za podršku oboljelima od multiplog mijeloma je edukacija oboljelih radi uspješnijeg liječenja i lakšeg nošenja s bolešću, zastupanje interesa oboljelih od multiplog mijeloma u institucijama i ustanovama Republike Hrvatske, dijeljenje osobnih iskustava među oboljelima i članovima obiteljima.

Direktorica Udruge je Mira Armour, a predsjednik Goran Tudor.

Dolasci su se potvrđivali do 15. lipnja, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt: Ana Tudor, tajništvo – 095/444144, mail: mijelom@mijelom.hr, kao i na portalu www.mijelom.hr, te na Facebooku MijelomCRO.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti