Chelsea Hill: Kolica mi ne smetaju da živim svoj san i svaki dan plešem

"Liječnik mi je rekao: 'Nećeš više nikada biti u mogućnosti hodati'. Odmah sam mu odgovorila: 'Zaboravite hodanje, ja samo želim da plešem'"

 

Chelsea Hill oduvijek je željela postati profesionalna plesačica. Ples je bio sve što ju je u životu interesiralo, i radila je sve da svoj san ostvari.

Ipak, 2010. godine život se okrutno ponio prema ovoj, tada 18-godišnjoj djevojci, kada ju je pijani vozač pregazio automobilom nakon čega je ostala nepokretna od struka na dole. Ova hrabra djevojka ni tada nije htjela odustati od svog sna.

"Liječnik mi je rekao: 'Nećeš više nikada biti u mogućnosti hodati'. Odmah sam u odgovorila: 'Zaboravite hodanje, ja samo želim da plešem'", prisjeća se Chelsea.

Devet mjeseci kasnije odlučila je da zapleše s plesnim timom u invalidskim kolicima. I uspjela je... Sada Chelsea ima svoj tim plesača nazvan "Vreli kotači" i drži satove plesa za osobe s invaliditetom.

"Samo želim da se izrazim na svoj način, iako moje tijelo uvijek ne reagira. Uvijek sam smatrala da će sve doći na svoje mjesto, ali da je potrebno vrijeme", priča Chelsea. Iako je preživjela ogromnu tragediju ova 24-godišnjakinja nije se predala, nastavila je živjeti svoj san.

Svaki dan sa svojim timom pleše, a često i održi javne nastupe. Svojom borbenošću inspirirala je mnoge i poslala svijetu jasnu poruku da je bitno nikada ne odustajati

Izvor: ukljuci.in

 

Povezane vijesti