Miroslav Vrankić: U Zagreb dolaze vrhunski stručnjaci za asistivnu tehnologiju za osobe s invaliditetom

Posjetitelji ATAAC konferencije moći će vidjeti i isprobati različita pomagala, od asistivne tehnologije za pristup računalu preko edukativnih materijala do različitih vrsta komunikatora

Miroslav Vrankić

"Do početka ATAAC koferencije o asistivnoj tehnologiji i potpomognutoj komunikaciji preostalo je još samo tjedan dana", kaže Miroslav Vrankić, predsjednik organizacijskog odbora ATAAC konferencije.

Konferencija započinje 1. rujna 2016. u hotelu Westin Zagreb. Pored domaćih predavača, dolaze i vrhunski stručnjaci iz SAD-a, Australije, Njemačke, Švedske, Engleske. Predavanja stranih predavača bit će simultano prevođena s engleskog na hrvatski jezik.
Pripremljen je i velik izbor pomagala za osobe s invaliditetom. Na 17 stolova posjetitelji će moći vidjeti i isprobati različita pomagala, od asistivne tehnologije za pristup računalu preko edukativnih materijala do različitih vrsta komunikatora.
E-Glas dijeli besplatne karte za konferenciju svima onima koji žele doći na konferenciju, a za to nemaju sredstava. Pravo prijave imaju sve nezaposlene osobe (prijavljene na Zavodu za zapošljavanje) ili svi oni koji po članu kućanstva ostvaruju mjesečne prihode niže od 1.500 kn.
 Sve upute za registraciju i nabavku karata nalaze se na poveznici:
www.eglas.hr/blog/2016/05/27/kotizacija-za-at-aac-konferenciju/
Dogovoren je i povoljan smještaj u Zagrebu za posjetitelje ATAAC konferencije. Smještaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama u hostelu Zagreb, Savska cesta 179: www.hostelzagreb.com.hr/
Cijena noćenja je 100 kuna, a noćenja s doručkom 120 kuna. Sobe su novoopremljene, s vlastitom kupaonicom i imaju besplatni bežični internet. Za rezervaciju smještaja treba samo nazvati broj hostela 01 309 8545 te zatražiti popust za sudionike ATAAC konferencije.
Više informacija možete saznati na web stranici konferencije www.ataac.eu.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti