Igraj srcem: Natječaj za dodjelu pomoći studentima s invaliditetom

Cilj je potaknuti pozitivne promjene i podići društvenu svijest o invaliditetu uz promicanje i stvaranje društva jednakih mogućnosti

 

Veladrion i ORYX Grupa drugu godinu za redom raspisali su natječaj za pomoć studentima s invaliditetom pod nazivom “Igraj srcem” 2016., koji je otvoren od ponedjeljka, 5. rujna a traje do 30, rujna.

Javni natječaj za stipendije u akademskoj godini 2016./2017. namijenjen je svim studentima s invaliditetom u Hrvatskoj.

Cilj je potaknuti pozitivne promjene i podići društvenu svijest o invaliditetu uz promicanje i stvaranje društva jednakih mogućnosti.

O dodjeli stipendija odlučivat će peteročlano povjerenstvo koje će biti sastavljeno od 2 predstavnika organizatora, jednog predstavnika glavnog pokrovitelja, jednog predstavnika visokog pokrovitelja i jednog predstavnika medijskog pokrovitelja.
Kandidati koji će dobiti stipendije biraju se tako da se vrednuje stupanj tjelesnog oštećenja, niži dohodak po kućanstvu, viši prosjek ocjena i druga postignuća tijekom studija.

Rezultati će biti objavljeni u online izdanju Večernjeg lista 30 dana po isteku natječaja. Svaki nezadovoljni kandidat može podnijeti pismeni prigovor u roku od 8 dana od dana objave rezultata.

S izabranim studentima sklopit će se ugovor o stipendiranju. Ukoliko pojedini izabrani student odbije potpisivanje ugovora o stipendiranju isti gubi pravo na stipendiju te na njegovo mjesto stupa idući niže rangirani student.

Rok za prijavu je 30. rujna 2016.

Više informacija na linku: www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/drugu-godinu-za-redom-veladrion-i-oryx-grupa-raspisuju-natjecaj-za-pomoc-studentima-s-invaliditetom-1110421

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti