Hrvatski savez dijabetičkih udruga: Radionica za mlade s inzulinskom pumpom

"Na radionici ćete moći obnoviti znanje vezano za inzulinske pumpe, kao i proširiti spoznaje o funkcijama koje možda do sada niste koristili", napominju iz Saveza

 

Hrvatski savez dijabetičkih udruga poziva mlade korisnike inzulinske pumpe u dobi od 17. do 25. godine na radionicu koja će se održati 22. i 23. listopada, Terme Jezerčica. U potpunosti je besplatna za sudionike, a organiziran je i prijevoz autobusom iz Zagreba.

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na poveznici docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRRNfJFDOrBkuiW6_r5D0p1cuEC3-0JTNr7S9WvTRKkPLsGA/viewform?c=0&w=1.

"Na radionici ćete moći obnoviti znanje vezano za inzulinske pumpe, kao i proširiti spoznaje o funkcijama koje možda do sada niste koristili", napominju iz Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga. "U razgovoru s liječnicima na licu mjesta moći ćete dobiti sve informacije i riješiti svoje eventualne nedoumice. Također ćemo se kroz program radionice podsjetiti kako hrana koju konzumiramo utječe na regulaciju šećerne bolesti. Stavit ćemo naglasak i na društveno-emocionalno-mentalni aspekt života sa šećernom bolesti. Neizostavan dio radionice je i razmjena međusobnih iskustava i druženje, povezivanje, umrežavanje, razvijanje budućih kontakata i komunikacija putem društvenih mreža, novosti na webu, kao i susreti uživo, uz aktivno sudjelovanje u radu lokalnih udruga i Saveza. S obzirom da znamo koliko je tjelesna aktivnost važna u regulaciji našeg šećera, zamijenit ćemo sjedenje  aktivnostima u zabavnom parku. Pune glave dobivenih informacija rasteretit ćemo uz paintball, vožnju quadovima, buggyjima i ljudskim stolnim nogometom."

Za sve detaljnije informacije nazovite na 01 4847807 ili pošaljite upit na mail adresu diabetes@diabetes.hr .

B. Ravlić

 

Povezane vijesti