Udruga Ozana: Adventski projekt za djecu s teškoćama u razvoju i mlade s invaliditetom

"Ove bismo godine prikupljena sredstva usmjerili na nabavu materijala i pribora za radionice u kojima adventske vijence i aranžmane stvaraju djeca s teškoćama i mladi s invaliditetom", poručuju iz udruge

 

Udruga Ozana, kao i proteklih godina, uoči Adventa realizira projekt 'Advent u OZANI' koji u kreativnom stvaralaštvu povezuje svoje korisnike i sve sudionike radionice.

"Osim socijalne, projekt ima i humanitarnu vrijednost budući da su prigodnom prodajom dosad prikupljena sredstva korištena za pomoć obiteljima slabijeg socijalnog statusa, za opremanje radionica, održavanje prostora, kupnju opreme, obnovu podnih obloga, i slično", kažu iz Udruge Ozana.

"Ove bismo godine prikupljena sredstva usmjerili na nabavu materijala i pribora za radionice koje provodimo. Vjerujući u vašu spremnost da podupirete djelatnosti kakve provodi Udruga Ozana, te podržavate i ovogodišnju prigodnu prodaju, nudimo vam adventske vijence, aranžmane i vijence za vrata izrađene u našoj radionici."

Primjerke vijenaca nastalih prošlih godina, možete vidjeti na Facebook profilu Udruga-Ozana i na stranici www.udruga-ozana.hr.

Ukoliko podržavate ovaj projekt, kontaktirajte ih najkasnije do 21.studenog na telefon 01/6152946 ili na e-mail ozana.udr@hi.t-com.hr, kako bi mogli udovoljiti vašim zahtjevima. Vijence će izrađivati 25. i 26. studenog u novom prostoru u Ulici grada Vukovara 235.

Kad vaš vijenac bude gotov, pozvat će vas telefonom da ga preuzmete. Platiti možete na blagajni pouzećem ili virmanom na račun Ozane - IBAN:HR1223600001101403726, Zagrebačka banka (s podacima uplatitelja - ime i prezime, adresa, OIB pravnog subjekta-kako bi vam mogli ispostaviti račun).

Ozana je udruga osnovana u svrhu poboljšanja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju, mladih s invaliditetom i njihovih obitelji, a trenutno skrbi o djeci s teškoćama u predškolskom programu Udruge i o mladima s invaliditetom kroz rehabilitacijsko-terapeutske programe Centra Ozana.

Božica Ravlić