Centar Silver: Primite štene u svoj dom i pomozite da jednog dana postane pas pomagač

Centar za rehabilitaciju Silver ustanova je socijalne skrbi jedinstvena u ovom dijelu Europe, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad sa psima pomagačima

 

Centar za rehabilitaciju Silver Vas poziva da se priključite njihovoj brojnoj obitelji socijalizatora. Prihvatite jedno štene u svoj dom i pomozite im da ga zajedno pripremite kako bi jednog dana postalo pas pomagač. Centar Silver osigurava hranu, veterinarsku skrb i pomoć u odgoju psa cijelo vrijeme socijalizacije. Ovi malci željni učenja i upoznavanja novih stvari čekaju Vaš poziv!
Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 099 6094923.

Centar za rehabilitaciju Silver ustanova je socijalne skrbi jedinstvena u ovom dijelu Europe, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad sa psima pomagačima (psi vodiči, rehabilitacijski i terapijski psi). 

Usluge rehabilitacije koje se osiguravaju temelje se na načelima jednakosti, pravednosti i kvalitete usluga u skladu s individualnim potrebama i mogućnostima korisnika s ciljem kvalitetnijeg uključivanja u lokalnu zajednicu. Temeljne odrednice svih aktivnosti su rehabilitacija u cilju potpune inkluzije korisnika. Osnivači Centra su  Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Zagreb. Programskim aktivnostima Centra Silver obuhvaćene su osobe oštećenog vida, teško pokretne i osobe u invalidskim kolicima, djeca s teškoćama u razvoju (cerebralna paraliza, autizam, sljepoća, neurorizična djeca, ADHD i drugo), osobe s tjelesnim, mentalnim ili intelektualnim oštećenjem.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti