Miroslav Vrankić: Komunikacija mislima za osobe s invaliditetom

"Projekt je u završnoj fazi i počinjemo s intenzivnijim testiranjima u domovima osoba koje su potpuno paralizirane i ne mogu govoriti", kaže Vrankić

Miroslav Vrankić

Sve osobe s invaliditetom i članovi njihovih obitelji pozvani su na sudjelovanje u projektu 'Komunikacija mislima za osobe s invaliditetom'.

Projekt 'Komunikacija mislima za osobe s invaliditetom' razvija se na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, financira ga HAMAG BICRO, a sudjelovanje na projektu za sve testne korisnike je potpuno besplatno. Ovakav je komunikator namijenjen potpuno paraliziranim osobama koje ne mogu govoriti. Za sve detalje, možete se javiti voditelju projekta, prof. Miroslavu Vrankić na 051 651 441 ili miroslav.vrankic@riteh.hr

Postoji nekoliko načina za uključite se u rad na ovom projektu:
1. Uključite svoju ustanovu kao partnera
2. Uključite se kao individualni stručnjak – suradnik/partner na projektu
3. Prijavite osobu s invaliditetom kao testnog korisnika.

"Naš projekt 'Komunikacija mislima za osobe s invaliditetom' je u završnoj fazi i počinjemo s intenzivnijim testiranjima u domovima osoba koje su potpuno paralizirane i ne mogu govoriti", kaže Miroslav Vrankić.

Ako znate nekoga u takvoj situaciji ili želite surađivati na bilo koji način, možete se prijaviti na poveznici bit.ly/komunikacija-mislima.

Božica Ravlić