Centar za rehabilitaciju Silver: Program dodjele pasa pomagača za osobe oboljele od epilepsije

Psi pomagači za osobe s epilepsijom školuju se kako bi na prikladan način odgovarali na epileptični napad kroz izvođenje aktivnosti donošenje lijekova, buđenja korisnika, alarmiranja okoline i slično

 

Centar za rehabilitaciju Silver, 12. svibnja u 14,30 sati, organizira besplatno predavanje povodom pokretanja Programa dodjele pasa pomagača za osobe oboljele od epilepsije.

Psi pomagači za osobe s epilepsijom školuju se kako bi na prikladan način odgovarali na epileptični napad kroz izvođenje aktivnosti donošenje lijekova, buđenja korisnika, alarmiranja okoline i slično. To omogućuje pravovremeno reagiranje okoline, a postoji mogućnost i da pas razvije sposobnost najave napada. Predavanje je namijenjeno osobama s epilepsijom i članovima njihovih obitelji te zdravstvenim djelatnicima i drugim stručnjacima koji rade s ovom populacijom. Saznajte više o uvjetima prijave u program, mogućnostima i očekivanjima od psa pomagača te tijeku provedbe programa. Predavanje će držati terapeuti-instruktori za korisnike pasa pomagača Centra za rehabilitaciju Silver.

Dolazak je potrebno potvrditi mailom s imenom, prezimenom i kontakt brojem telefona a prijave se primaju do popunjenja mjesta.
Za prijave, pitanja i dodatne informacije obratite se putem e-maila a.grbac@czrs.hr ili na broj: 0993576955.

In Portal

 

Povezane vijesti