U proteklih sedam dana nestalo 15 osoba

Od sedam nestalih osoba u proteklih sedam dana, petero je pronađeno, a još uvijek se traga za Andrijanom Ivić i Anom Barbarić

U proteklih tjedan dana nestalo je 15 osoba:

Ivica Bago (54) visok je 170 centimetara, ima sijedu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U utorak, 16. srpnja, otišao s adrese u Puli, Šišanska 2 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđu majicu kratkih rukava i kratke hlače. Nosio je tenisice i čarape dokoljenke.

Viktor Kapelina (22) visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. U ponedjeljak, 15. srpnja otišao je s adrese u Andrijana Ivić: Jeste li ju vidjeli?Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u majicu kratkih rukava, kratke hlače i crne tenisice.

Kristina Skorupski (16) visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Kristina je u petak, 12. srpnja otišla s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, šarenu majicu i tenisice.

Miroslava Šegota (70) visoka je 164 centimetra, ima prosijedu kosu i jače je tjelesne građe. Miroslava je u ponedjeljak, 15. srpnja otišla s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u košulju kratkih rukava, crnu suknju i bež sandale.

Tin Grgić (17) visok je 180 centimetra, ima smeđu kosu i oči i jače je tjelesne građe. U ponedjeljak 15. srpnja otišao je s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka imao je na sebi plavi gornji dio trenirke, bijelo-crvene kratke hlače i bijele tenisice.

Jurica Marić (15) visok je 175 centimetra, ima smeđu kosu i oči. Jurica je utorak, 16. srpnja otišao s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Andrijana Pranjić (16) visoka je 170 centimetra, ima kestenjastu ravnu kosu i jače je tjelesne građe. Andrijana je u nedjelju, 14. srpnja otišla s adrese na Hvaru, Milni u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ante Hajder (20) u nedjelju, 14. srpnja otišao s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Milorad Ignac (18) je u nedjelju, 14. srpnja otišao s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Damir Ignac (18) je u nedjelju, 14. srpnja otišao s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Martina Mašić (15) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Ima piercing u nosu. Martina je u utorak, 16. srpnja otišla s adrese u Zagrebu, III. Struge 40 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, zelenu majicu s naramenicama i nosila je bijele tenisice.

Marija Mucak (16) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Marija je u četvrtak, 18. srpnja otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Zlatko Popić (31) visok je 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ima tetovažu na desnom ramenu. Zlatko se u utorak, 16. srpnja osobnim automobilom opel corsa, riječkih registracisjkih oznaka, zelene boje udaljio s adrese u Crikvenici, Vinodolska 22 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Dragana Slanček (16) Dragana je visoka 153 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu. Dragana je u ponedjeljak, 3. srpnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Paula Škrjanec (17) visoka je 170 centimetara i ima smeđu kosu. Paula je u srijedu, 17. srpnja, otišla s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.