Treneri velikog srca: Škola plivanja za djecu s teškoćama u razvoju prema Halliwick konceptu

Projekt 'Treneri velikog srca' provodi se od strane Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom, čija je predsjednica naša ugledna i nagrađivana paraolimpijka Ana Sršen

 

Plivački klub PK Vidra Varaždin pozivamo roditelje/skrbnike djece s teškoćama u razvoju da se uključe u aktivnosti Škole plivanja za djecu.

Škole plivanja prema Halliwick konceptu za djecu s teškoćama u razvoju održavaju se u sklopu projekta 'Treneri velikog srca'.    

Škole plivanja za djecu s teškoćama u razvoju, već četvrtu godinu za redom provodi Hrvatski plivački savez osoba s invaliditetom u suradnji s Gradom Varaždinom i Gradom Čakovcem. Plivački klub Vidra Varaždin - klub za osobe s invaliditetom, kao jedinstveni takav klub u području sjeverozapadne Hrvatske omogućava nastavak Škola plivanja. Svojim članovima već jedanaest godina omogućava bavljenje sportom i sudjelovanje na natjecanjima, a uz tim iskusnih stručnjaka provodi i njihovu rehabilitaciju. Voditeljica Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu i Čakovcu te predsjednica PK Vidra Varaždin je Višnja Bunić, profesorica kineziologije, instruktorica te voditeljica Halliwick grupa; u suradnji s Majom Marijom Želimorski, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Majom Sabolić, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Vanjom Terek, prof. rehabilitatoricom, Halliwick asistenticom; Martinom Štumerger, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick asistenticom te Renatom Kos, prof. rehabilitatoricom, volonterkom Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu.

Podsjećamo, projekt 'Treneri velikog srca', provodi se od strane Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom, čija je predsjednica naša ugledna i nagrađivana paraolimpijka Ana Sršen, ujedno i voditeljica projekta na državnoj razini.

Škole plivanja održavaju se svake srijede od 18 do 18.45 sati u Varaždinu, na Gradskim bazenima, te u Čakovcu, nedjeljom od 9 do 9.45 sati, na Gradskim bazenima 'Marija Ružić'. PK Vidra treninge održava na Gradskim bazenima Varaždin, ponedjeljkom od 14 do 15 sati, te srijedom i četvrtkom od 17 do 18 sati. Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem e-maila: pkvidra@gmail.com.      

Božica Ravlić