Svijet bez raka: Istraživanja dr. Hulde Clark

Dr. Clark je izdala knjigu "Lijek za sve vrste raka" ("Cure for All Cancers"), u kojoj je objašnjavala povezanost raka sa parazitom. Fasciolopsis Buskii. Taj parazit je bio prisutan u svakoj osobi oboljeloj od raka. I suprotno, kad bi parazit bio eliminiran rak bi brzo nestao

Doktorica Hulda Clark je poznati fiziolog, bio fizičar, naturopat i autor mnogih knjiga o alternativnoj medicini. Dr. Clark počela je svoje studije na kanadskom univerzitetu Saskatchewan, gdje joj je dodijeljena titula diplomiranog liječnika, Magna Cum Laude i magistra sa posebnim zaslugama u području biologije.

Hulda Clark nastavila je svoje studije na McGill University, a zatim na Univerzitetu Minessote, gdje je proučavala biofiziku i fiziologiju stanica, a1958 godine Univerzitet Minessote dodijelio joj je doktorat u području fiziologije. Godine 1979 dr.Clark prekinula je istraživanja, financirana od strane Vlade, i počela vlastita istraživanja. Godine 1988, doktorica Clark otkrila je elektronsku tehnologiju, koja je omogućavala skeniranje tijela čovjeka na prisutnost patogenih mikroorganizama.  Hulda Clark izumila je Syncrometer - uređaj, koji je omogućavao brzo i točno detektiranje mikroorganizama i štetnih tvari u tijelu čovjeka i životinja.

Što uzrokuje 'neizlječive bolesti'?

Syncrometer radi po principu podudaranja frekvencija. Sve, što se nalazi u našem univerzumu, ima svoju frekvenciju (točnije, raspon frekvencija). Pomoću frekvencija možemo otkriti prisutnost parazita, virusa i bakterija u tijelu. Uz pomoć Syncrometera Hulda Clark je otkrila da su paraziti uzrok mnogih "neizlječivih" bolesti.

Godine 1993. dr. Clark je izdala knjigu "Lijek za sve vrste raka" ("Cure for All Cancers"), u kojoj je objašnjavala povezanost raka sa parazitom. Fasciolopsis Buskii. Taj parazit je bio prisutan u svakoj osobi oboljeloj od raka. I suprotno, kad bi parazit bio eliminiran, rak bi brzo nestao.

Za liječenje svojih pacijenata Hulda Clark je razradila antiparazitarni program, koji se sastojao od pelina, klinčića i crnog oraha. Preparat je omogućavao čišćenje od više od 100 vrsta parazita. Kombinacija pelina, klinčića i crnog oraha je omogućavala, da se unište ne samo odrasli paraziti, nego njihova jajašca i ličinke. Uz pomoć antiparazitnog programa doktorica Clark izliječila je tisuće ljudi od raka i drugih bolesti.

Doktorica Clark nastavila je svoj rad i uskoro predstavila novu metodu liječenja - zapper - elektronski uređaj, koji uz pomoć elektriciteta uništavao parazite, viruse i bakterije u tijelu čovjeka.

Patogeni mikroorganizmi

Već i prije Hulde Clark mnogi liječnici su znali da mikroorganizmi ne podnose električni tok svojeg frekvencijskog dijapazona. To se odnosi ne samo na parazite, nego i na sve vrste bakterija, virusa, gljivica i patogenih stanica.

To je bilo dokazano u brojnim eksperimentima, u kojima su liječnici uz pomoć frekvencija uspješno ubijali viruse i bakterije. Iako su frekvencije razorno djelovale na patogene mikroorganizme, nisu bile štetne za zdravlje čovjeka.
Ovaj smjer u medicini je nazvan biorezonantna medicina. Biorezonantna medicina je službeno prihvaćena u nekim zemljama, na primjer, Rusiji, kao grana konvencionalne medicine.

U svojoj najpoznatijoj knjizi, "Lijek za svi bolesti" ("The Cure for All Diseases"), Hulda Clark objašnjava, da većinu bolesti uzrokuju dvije stvari: paraziti i toksini.Toksini oslabljuju naš imuni sistem i privlače parazite, koji napadaju bolesne organe.

Najgore je u svemu tome to da se paraziti i toksini nalaze svuda oko nas: u hrani, vodi i zraku, u kozmetici i sredstvima za čišćenje, koje svakodnevno koristimo. Proizvođači koriste Benzene, Tolulene, Formaldyhyde, Isoproply Alchohol, Cobalt, Mercury, Thulium, Cadmium i mnoge druge tvari, koje su vrlo toksične za naš organizam. U svojoj knjizi Hulda Clark objašnjava, kako da se riješimo toksina i kako da ih izbjegavamo u budućnosti, kako kod kuće napraviti Syncrometer i Zapper, i kako ih koristiti za dijagnostiku i liječenje.

Izvor: alternativa-za-vas