Centar UP2DATE: Poziv na ICC kamp za mlade oštećenog vida u Zadru

Centar UP2DATE jedna je od mnogobrojnih udruga u Republici Hrvatskoj koje djeluju u korist osoba s invaliditetom, a jedina koja se bavi razvojem i primjenom ICT-a u svakodnevnom životu korisnika

 

Centar UP2DATE poziva vas da postanete dio ICC kampa za mlade oštećenog vida koji će se 2018. održati u Zadru. Prijaviti se možete ako imate između 16-25 godina, imate oštećenje vida, možete se sporazumijevati na engleskom jeziku, te ako pristupite testiranju koje će se održati u prostoru Centra UP2DATE, Ulica grada Mainza 29, u Zagrebu. Za one koji ne mogu doći u Zagreb, bit će upriličeno testiranje na drugačiji način. Prijaviti se možete do 26.1.2018. na poveznici: https://goo.gl/forms/5YiaIeWWymEBpFj63.

Centar za istraživanje, edukaciju i primjenu novih znanja, Centar UP2DATE, novo je ime udruge koja je osnovana 1991. godine pod nazivom Hrvatska udruga za promicanje i razvoj tiflotehnike "HUPRT" i jedna je od mnogobrojnih udruga u Republici Hrvatskoj koje djeluju u korist osoba s invaliditetom, a jedina koja se bavi razvojem i primjenom ICT-a u svakodnevnom životu korisnika. Intenzivnim samostalnim radom od osnutka do danas, Centar UP2DATE se afirmirao u krugu zainteresirane javnosti kao jedan od važnih čimbenika na području informiranja i savjetovanja, organiziranja i izvođenja informatičkih edukacija, te pružanja usluga tehničke podrške korisnicima novih tehnologija. Tijekom razvojnog razdoblja Centar UP2DATE je implementirao mnogobrojne važne programe i projekte koje su financijski podržali mnogi donatori, i time dokazao da je pouzdan partner.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti