Dobra vijest: Veliki prodajni lanac proširuje liniju odjeće prilagođene osobama s invaliditetom

Novi proizvodi za žene s invaliditetom dolaze tek nekoliko mjeseci nakon što je Target predstavio zbirku senzorno-pristupačne i adaptivne odjeće za djecu u sklopu svoje marke Cat & Jack

 

Target proširuje svoju kolekciju odjeće za osobe s invaliditetom pa će sada, osim dječjih komada, nuditi i traperice i majice za odrasle.

Iz prodajnog lanca kažu da će razviti senzorno-pristupačnu i adaptivnu odjeću za žene kao dio nove linije pod nazivom Universal Thread (univerzalna nit, op. a.) koja je namijenjena osobama svih oblika i veličina.

"Bit Universal Threada je dostupnost izvrsnog stila svima, istovremeno nudeći nenadmašnu vrijednost i nikada ne ugrožavajući kvalitetu", kaže Mark Tritton, vođa prodaje i izvršni potpredsjednik Targeta za Disability Scoop.

Senzorno-pristupačna odjeća unutar Universal Threada bit će bez etiketa, imat će ravne šavove i izuzetno mekane materijale. Adaptivne traperice u kolekciji bit će dubljeg kroja na leđima i imat će dulje šavove na unutarnjoj strani, šire nogavice kako bi se olakšalo odijevanje, te neće imati stražnje džepove niti lažne prednje džepove. Predmeti će koštati između 5 i 40 dolara.

Novi proizvodi za žene s invaliditetom dolaze tek nekoliko mjeseci nakon što je Target predstavio zbirku senzorno-pristupačne i adaptivne odjeće za djecu u sklopu svoje marke Cat & Jack. Iz Targeta su odbili reći hoće li raditi senzorno-pristupačnu i adaptivnu odjeću za muškarce.

Dok će Universal Thread biti dostupan u trgovinama, iz Targeta su rekli da će senzorno-pristupačni i adaptivni proizvodi biti dostupni samo na internetskim stranicama lanca kada zbirka krene u prodaju 4. veljače.

Damir Fatušić

 

Povezane vijesti