Centar za socijalnu skrb Omiš: Nastavak provedbe projekta 'Moje prvo ljetovanje'

"Osim smještaja, planiramo obiteljima osigurati prehranu, slobodne aktivnosti i zanimljive izlete kako bi djeci njihovo prvo ljetovanje ostalo u što ljepšem sjećanju", poručuju iz Centra

 

Centar za socijalnu skrb Omiš u suradnji s turističkim zajednicama grada Omiša, općina Dugi Rat i Podstrana i ove godine nastavlja s projektom 'Moje prvo ljetovanje', čiji je cilj omogućiti besplatno ljetovanje obiteljima s djecom koje se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji.

Ove su godine u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Osijek odlučili osigurati ljetovanje za deset obitelji - izabrane obitelji imaju od jedno do troje djece, koje su korisnice socijalnih naknada i nikada nisu bili u mogućnosti djeci omogućiti odlazak na more.

"Osim smještaja, planiramo obiteljima osigurati prehranu, slobodne aktivnosti i zanimljive izlete kako bi djeci njihovo prvo ljetovanje ostalo u što ljepšem sjećanju", poručuju iz Centra.

S predstavnicima turističkih zajednica dogovoreno je da će se projekt provoditi u vremenskom razdoblju od 18. do 24. lipnja 2018. godine.

Ovim putem organizatori pozivaju:

- sve privatne iznajmljivače s navedenih područja, vlasnike hotela i kampova radi osiguranja smještaja

- vlasnike restorana koji su voljni osigurati ručak za korisnike

- sve ljude dobre volje, odnosno sve koji mogu svojim doprinosom na bilo koji način

pridonijeti realizaciji projekta.

Za sve informacije možete se javiti na telefon broj: 021/864-805, mobitel: 099/673-8907 te na email: soc.skrb.omis@gmail.com.

Klaudija Klanjčić