Centar za autizam: Ciklus edukacija 'Pozitivni pristupi autizmu' u Splitu

Teme radionica, uz ostalo, su "Uvod u poremećaj iz spektra autizma", "Komunikacija - razvoj i strategije poticanja" te "Pozitivni pristupi socijalnom razvoju i interakciji"

 

U sklopu međunarodnog projekta Equity and Social Inclusion through Positive Parenting - ESIPP (Jednakost i socijalna inkluzija kroz pozitivno roditeljstvo), održava se ciklus edukacija "Pozitivni pristupi autizmu", 10. i 11.ožujka od 9 do 14 sati u prostoru Centra za autizam Split, Rendićeva 6. Cilj projekta je razviti edukaciju za roditelje i obitelji djece/osoba s poremećajem iz spektra autizma. 

Edukacije će provoditi djelatnice Centra za autizam Zagreb, u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom Zagreb.

Teme radionica su "Uvod u poremećaj iz spektra autizma"; Komunikacija - razvoj i strategije poticanja"; "Pozitivni pristupi socijalnom razvoju i interakciji"; "Senzorna osjetljivost - strategije podrške"; "Važnost vizualne strukture - praktične strategije" te "Nepoželjna ponašanja - razumijevanje i praktične strategije".

Za sudjelovanje na edukacijama zbog ograničenog broja mjesta sudionika potrebno je izvršiti prijavu na e-mail: esipp.croatia@gmail.com.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti