Hrvatski savez dijabetičkih udruga: Nastavak projekta Info telefon

HSDU je ovu telefonsku liniju uveo kako bi dodatno pomogao i savjetovao osobe s dijabetesom, članove njihovih obitelji, njihove prijatelje te sve ostale koji se bore sa šećernom bolesti

 

Hrvatski savez dijabetičkih udruga (HSDU) nastavlja s provedbom projekta Halo, halo – Info telefon HSDU-a. Svake srijede pozivom na broj 01 5530 503 od 16.30 do 18.30 sati možete razgovarati s dežurnim stručnjakom/stručnjakinjom. Razgovor je potpuno anoniman.

Podsjećamo da je HSDU ovu posebnu telefonsku liniju uveo kako bi dodatno pomogao i savjetovao osobe s dijabetesom, članove njihovih obitelji, njihove prijatelje i znance te sve ostale zainteresirane koji se bore sa šećernom bolesti, ili žive s njom. Iz tjedna u tjedan na dežurnoj liniji gostujući stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja i pomažu vam u rješavanju problema. Na Info telefonu gostuju stručnjaci raznih profila: liječnici dijabetolozi, neurolozi, nutricionisti, specijalisti za dijabetes kod djece, pravnici (specijalisti za prava pacijenta) i odgovaraju na vaše upite.

HSDU na ovaj način želi pomoći svim oboljelim od dijabetesa kao i njihovim obiteljima i prijateljima, te vas potiču da zovete i porazgovarate sa stručnjacima o svemu što vas zanima. Ako imate prijedloge ili ideje koji profil stručnjaka treba pozvati, javite HSDU.

Raspored i imena gostujućih stručnjaka dostupan je na Facebook stranici HSDU-a.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti