Centar SILVER: Dvodnevna radionica za stručnjake u radu s djecom s razvojnim teškoćama i osobama s invaliditetom

Centar Silver obilježava svoju 10. godišnjicu i zajedno s Akademijom za razvojnu rehabilitaciju organizira dvodnevnu radionicu koju će provoditi svjetski priznati stručnjaci iz STAR Institute for Sensory Processing Disorder

 

Centar za rehabilitaciju SILVER i Akademija za razvojnu rehabilitaciju organiziraju dvodnevnu radionicu 29. i 30. studenog 2018. godine pod nazivom  STAR PROCESS - pristup u terapiji senzorne integracije. 
Radionica je namijenjena svim stručnjacima koji se u svom radu susreću sa djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, a koji žele proširiti svoje znanje – specijalistima pedijatrije, rehabilitacije, medicinskim sestrama, edukacijskim rehabilitatorima, logopedima, psiholozima, socijalnim radnicima, terapeutima: fizioterapeutima, radnim terapeutima; odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima, pedagozima, studentima i drugim zainteresiranim osobama.
Centar Silver obilježava svoju 10. godišnjicu i zajedno s Akademijom za razvojnu rehabilitaciju po prvi puta organizira dvodnevnu radionicu koju će provoditi svjetski priznati stručnjaci iz STAR Institute for Sensory Processing Disorder (SAD) specijalizirani za rad s djecom i odraslim osobama s poremećajem senzorne integracije. Radionica STAR PROCESS – model rada u terapiji senzorne integracije dati će sudionicima detaljan uvid u metode rada stručnjaka STAR Institute for Sensory Processing Disorder, a referentni okvir radionice osmišljen je kako bi podržao sveobuhvatan i klinički pristup u provođenju terapije s osobama s teškoćama senzornog procesiranja i njihovim obiteljima. Sudionici radionice imat će priliku steći najnovija znanja iz ovog područja, posebice kroz prikaz STAR modela rada s korisnicima.
Radionica će se održati u Centaru za rehabilitaciju Silver, Štrfanovec 34, Zagreb. Sudjelovanje na dvodnevnoj radionici STAR PROCESS - model rada u terapiji senzorne integracije biti će prijavljeno za bodovanje stručnim komorama.
Prijave za radionicu na stranici www.akademija-rr.hr.
Božica Ravlić

 

Povezane vijesti