Lions club Vereucha: Humanitarna akcija 'Kolač za prijatelja’ za osobe s dijabetesom

Ženski Lions klub Vereucha osnovan je 1998. godine. Kroz protekla dva desetljeća zapažen je po svojim mnogobrojnim aktivnostima, a prepoznatljiv je po plemenitom cilju pomaganja potrebitima

 

Virovitički Lions club Vereucha i ove se godine već tradicionalno pridružio obilježavanju Dana Grada Virovitice akcijom “Kolač za prijatelja”. Akcijom i prikupljanjem dobrovoljnih priloga građana nastoje pomoći djeci s dijabetesom, najmlađim članovima Udruge dijabetičara Virovitica  – objavljeno je na www.icv.hr.

Ovogodišnje Rokovo, manifestacija kojom se tradicionalno obilježava Dan Grada Virovitice, započelo je 11. kolovoza 2018., a trajalo je do 16. kolovoza. Virovitičani i njihovi gosti imali su na raspolaganju raznovrstan i bogat program u kojem su sudjelovale gradske udruge, kreativci te brojna gostujuća društva.

Predsjednica Lions cluba Monika Ružić rekla je tom prilikom da će novac prikupljen u akciji iskoristiti za organizaciju sportskih aktivnosti koje gode zdravlju djece.

Ženski Lions klub Vereucha osnovan je 1998. godine. Kroz protekla dva desetljeća zapažen je po svojim mnogobrojnim aktivnostima, a prepoznatljiv je po plemenitom cilju pomaganja potrebitima.

Tijekom šest dana u sklopu bogatog programa posjetitelji su mogli uživati u 60-ak različitih događaja. Uz odličan Virovitički ulični festival, ViroKREATIVA sajam te brojne izložbe i sportske turnire, i ove su godine nastupili brojni glazbeni izvođači: Grupa Jeans, 6s3nG, Stringersi, Ouagadougou, Zabranjena zona, Moo Alarm, TS Fantazija, Epitaf, Grupa Vigor, Mate Bulić, Opća opasnost, Mia Dimšić i Vatra. Manifestacija je završena tradicionalnim vatrometom u ponoć.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti