POGLED – udruga za autizam uputila poziv volonterima

"Bez volontera koji volontiraju 1na1 (jedan volonter na jedno dijete) s našim klincima, ne možemo provoditi vježbe koje su od ključnog značaja za njihov razvoj i napredak", poručuju iz udruge

 

"Za provođenje sportsko - rekreativnog programa prilagođenog djeci s poremećajem iz spektra autizma, neophodni su nam volonteri", kažu iz udruge. "Bez volontera koji volontiraju 1na1 (jedan volonter na jedno dijete) s našim klincima, ne možemo provoditi vježbe koje su od ključnog značaja za njihov razvoj i napredak. Volontira se u neposrednom radu s djecom uz izvoditelje u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću, na gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu te u prostorijama udruge Pogled, Uska ulica 1 u Nedelišću. Programi se provode 6 dana u tjednu i ako u bilo koje vama slobodno vrijeme možete i želite iskusiti čar volontiranja molim javite se na broj mobitela 099 4166595 - Tanja Dragović. Za dolaske ne volontiranje udruga Pogled osigurava povrat putnih troškova. Svim sadašnjim i budućim volonterima, mi roditelji djece iz udruge Pogled neizmjerno smo zahvalni. Vidimo se na vježbama."

POGLED – udruga za autizam utemeljena je 2012.godine s ciljem okupljanja djece, odraslih osoba s autizmom i njihovih obitelji kao i svih ljudi koji žele i mogu sudjelovati u ostvarenju preduvjeta za napredak u svim aspektima njihova života. Vizija organizacije je zajednica koja je senzibilizirana, društvo koje u potpunosti prihvaća različitosti, razumije, podržava, pomaže i sudjeluje u stvaranju uvjeta i poticajnog okruženja za djecu i osobe invaliditetom, njihove obitelji i druge socijalno ugrožene skupine ljudi, za optimalno korištenje njihovih potencijala i mogućnosti.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti