Valamar rivijera: Humanitarni projekt Tisuću dana na Jadranskom moru

Tisuću dana na Jadranskom moru naziv je natječaja koji se provodi u okviru programa društveno odgovornog poslovanja Veliko srce Valamara

 

Djeca i mladi iz Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije su i ove godine sudjelovali u projektu Valamar rivijere pod nazivom Tisuću dana na Jadranskom moru, u sklopu kojeg su proveli četiri nezaboravna dana u Baškoj na otoku Krku.

Udruzi je odobreno besplatno ljetovanje te je tako članovima omogućeno zajedničko druženje, upoznavanje novih ljudi i mjesta, komunikacija s drugim gostima i međusobno, razmjena iskustava iz svakodnevnog života, te kupanje i uživanje na plaži i u moru.

"Posjetili smo i mjesto nastanka glagoljice i Bašćanske ploče te tako ponovili znanje iz povijesti naše zemlje. Ove godine nas je i vrijeme poslužilo pa je ovo bilo još jedno nezaboravno iskustvo za sve sudionike. Tijekom cijeloga boravka djeca su uistinu uživala u blagodatima punog pansiona i mora, zabavljala se i smijala. Bilo je vremena i za edukativne igre, a najvažnije je što su radili na samostalnosti i odgovornosti", kažu iz udruge.

Tisuću dana na Jadranskom moru naziv je natječaja koji se provodi u okviru programa društveno odgovornog poslovanja Veliko srce Valamara, kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti