DRUŠTVO DISTROFIČARA ZAGREB Koncert 'Vozilo koje život znači' za kupnju kombija za prijevoz osoba s invaliditetom

Društvo distrofičara Zagreb (DDZ) udruga je s humanitarnim ciljem koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti

 

Društvo distrofičara Zagreb upriličilo je dobrotvorni koncert  'Vozilo koje život znači' radi nabave novog kombija za prijevoz osoba s invaliditetom, koji se održao 1. prosinca u obnovljenom Francuskom paviljonu Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu.
Na koncertu su nastupili Vokalna skupina DDZ pod vodstvom Paule Fabinger-Orešković i gosti: Lidija Orešković Dvorski, sopran; Vlatka Burić, mezzosopran; Hrvoje Trinki, orgulje; Zvonimir Domazet, mandolina; V.A.Zlatne note; Klapa Škrljak i Mješoviti pjevački zbor Branimir. 
Suorganizatori koncerta su Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu, HDS ZAMP I Glazbeni atelier Angelus.
Društvo distrofičara Zagreb (DDZ) udruga je s humanitarnim ciljem koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti. Djeluje na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Vokalna skupina DDZ ima nekoliko javnih nastupa u protekle dvije godine, a 'Koncert za prijatelje' prvi je cjelovečernji koncert koji su, uz goste, izveli za prijatelje i sve osobe koje su kupnjom ulaznice donirali sredstva za kupnju kombi vozila prilagođenog za prijevoz osoba s invaliditetom.
Božica Ravlić

 

Povezane vijesti