DVIJE KUNE ZA ZDJELICE Pan i Lidl udružili snage u akciji za pse u skloništima

Napušteni psi, za koje se u akciji skuplja hrana, nalaze se u skloništima diljem Hrvatske

 

Svakom kupnjom posebnog pakiranja Pan piva u Lidl trgovinama izdvajaju se dvije kune za nabavu hrane za pse.

- Ljubitelji piva koji žele učiniti dobro djelo imaju za to priliku – svakom kupovinom posebno označenog pakiranja Pan piva u Lidl trgovinama daruju dvije kune za hranu za pse. Akcija naziva 2 kune za zdjelice pune trajat će do 10. ožujka ili do isteka zaliha, a prikupljenim sredstvima bit će nabavljena hrana za pse za čak četiri skloništa za životinje, objavljeno je express.hr.

Nadalje je pojašnjeno da će skloništa u Splitu, Osijeku, Varaždinu i Zagrebu u svojoj brizi za napuštene pse dobiti tako vrlo konkretnu pomoć.

- Za dobro djelo dovoljno je pri kupovini na bilo kojem Lidl prodajnom mjestu u Hrvatskoj u košaricu ubaciti 4-pack limenki Pan lagera označenih slikom crnog psića – objavljeno je.

Također je navedeno da partneri na ovom projektu – Pan i Lidl - očekuju da će do kraja akcije skupiti sredstva koja će napuniti zdjelice za stotine pasa i to u duljem vremenskom razdoblju.

- Kako prosječni pas pojede 15-ak kilograma hrane mjesečno, svatko tko ima životinju zna da se radi o značajnom trošku i da je hrana svakako jedno od najvažnijih pitanja kod brige o napuštenim psima – objašnjeno je.

Napušteni psi, za koje se u akciji skuplja hrana, nalaze se u skloništima diljem Hrvatske.

- Tako će hrana ići u Split, putem Zaklade za zaštitu životinja Split koja brine o psima u skloništu Animalis centrum; u Osijek u Azil Osijek koji vodi Udruga Pobjede; u Donju Bistru kraj Zagreba za pse za koje brine Udruga Šapica te u Varaždin psima o kojima skrbi Udruga Spas – objašnjeno je.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti