OPATIJA Humanitarna akcija 'ZAJEDNO za Jedno' za sugrađanku čiji je stan uništen u požaru

Pripremljen je raznolik program kako bi se svima omogućio jedan zabavan dan te da bi se uz nesebičnu pomoć sugrađana Aleksandri omogućio povratak u njezin dom

 

Kako je objavljeno na Facebooku, u Sportskoj dvorani 'Marino Cvetković' u Opatiji 9. ožujka 2019. od 10 do 16 sati bit će organiziran početak humanitarne akcije ZAJEDNO za Jedno, kojom će se prikupljati pomoć za sugrađanku Aleksandru Radetić, čiji je stan nesretnim slučajem 21. veljače 2019. uništen u požaru te u njemu više ne postoje uvjeti za stanovanje.

- Naime, potrebno je postaviti novu unutarnju i vanjsku stolariju, električne instalacije, učiniti kompletnu restauraciju zidova, podova te pribaviti sav namještaj - objašnjavaju organizatori

Novac ćete moći donirati na sam dan događaja ili uplatom na račun - HR3824020063103575745, u razdoblju od 9. do 20. ožujka 2019., uz opis plaćanja - Zajedno za jedno.

Pripremljen je raznolik program kako bi se svima omogućio jedan zabavan dan te kako bi se uz nesebičnu pomoć sugrađana Aleksandri omogućio povratak u njezin dom. Osim različitih treninga, planirana je i prodaja proizvoda doniranih od strane različitih firmi - kiflice, torte, kolači i fritule, kao i prodaja knjiga u malom antikvarijatu.

- Ukoliko želite, primjerice donirati svoje knjige na prodaju ili radite u firmi koja je voljna donirati proizvode, javite se! – poručuju organizatori, koji poručuju da je svaka donacija, bilo koje vrste, dobrodošla i unaprijed se od srca zahvaljuju na sudjelovanju.

Klaudija Klanjčić