URINARNI KATETERI Domaća tvrtka Lentismed predstavila svoje proizvode na Svjetskom medicinskom kongresu

Lentismed je domaća tvrtka koja ima urede i u Sloveniji te Malti, a specijalizirana je za proizvodnju i prodaju medicinskih pomagala u niši urinarnih intermitentnih katetera

 

Lentismed je kao jedini predstavnik naše zemlje nastupio na medicinskom kongresu EAU19 koji se održavao od 15. do 19. ožujka u Barceloni. Riječ je o najznačajnijem stručnom i znanstvenom događanju Europske asocijacije urologa koje svake godine okuplja 15 tisuća liječnika, specijalista urologije. Lentismed je pokazao kako su kvaliteta i stručnost ključ koji otvara sva tržišta.

Stručna je javnost prepoznala vrhunsku kvalitetu proizvoda i spremno pružila podršku plasiranju Lentismed katetera na šire europsko tržište. Lentismed je specijaliziran za medicinske proizvode u području urologije, urinarne intermitentne katetere kojima opskrbljuje krajnje korisnike europskog tržišta, a planski se šire i na američko te se pripremaju za skorašnji nastup na najvećem američkom sajmu medicinskih proizvoda u Miamiju.

S ciljem aktivnog sudjelovanja i doprinosa našoj niši specijalizacije kao i ovom događanju, razmijenili smo znanja sa stručnjacima i specijalistima urologije te predstavili svoje proizvode - urinarne intermitentne katetere. Naša orijentacija prema ulaganju u znanje te ugrađivanju istog u svoje proizvode rezultirala je isticanjem naše nove serije katetera koji su iznimnom funkcionalnošću i dizajnom pridobili stručnu javnost. Ponosni smo i na činjenicu što smo svojim nastupom kao jedina hrvatska tvrtka promovirali i  brendirali našu zemlju koja, iako relativno mala u svjetskim okvirima, je svoj značaj pokazala kroz kvalitetu i stručnost koji su ključ koji otvara sva vrata – poručili su iz tvrtke.

Tvrtka Lentismed je domaća tvrtka koja ima urede i u Sloveniji i Malti, a specijalizirana je za proizvodnju i prodaju medicinskih pomagala u niši urinarnih intermitentnih katetera. Uz vlastiti razvoj, proizvodnju i dizajn uspješno se pozicionirala na europskom tržištu i aktivni je sudionik u inovacijama medicinskih proizvoda, te posluje sukladno najvišim standardima u medicini. Trenutno se planski širi na američko tržište i priprema za nastup na najvećem medicinskom sajmu u Americi (Miami) u lipnju 2019.

Božica Ravlić