HRVATSKA VOLONTIRA Ovogodišnja manifestacija pod motom 'Volontiramo - gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti

Sloganom ovogodišnje manifestacije želimo naglasiti da čineći dobro za sebe, usrećujemo i druge ljude, a ako volontiramo zajedno s kolegama kroz program tvrtke, tada nam može biti još ljepše i veselije, poručuju organizatori

 

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i ove godine poziva zainteresiranu javnost da se pridruži  tradicionalnoj manifestaciji 'Hrvatska volontira', koja će se održati od 22. do 25. svibnja.

- Manifestacija 'Hrvatska volontir održava se već devetu godinu za redom i njome želimo ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni. Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene prema humanizmu i održivom razvoju. Kada se svi udružimo i surađujemo, pletemo živu društvenu mrežu kojom oblikujemo našu budućnost i omogućujemo autentičnu povezanost među ljudima. Molimo vas da svoje volonterske aktivnosti upišete u online aplikaciju na www.hrvatska.volontira.vcz.hr do petka, 17. svibnja. Sloganom ovogodišnje manifestacije 'Volontiramo = gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti' želimo naglasiti da čineći dobro za sebe, usrećujemo i druge ljude, a ako volontiramo zajedno s kolegama kroz program tvrtke, tada nam može biti još ljepše i veselije - poručuju organizatori.

In Portal

 

Povezane vijesti