VIROVITICA Udruga osoba s invaliditetom traži tri radnika u društveno korisnom radu

Udruga invalida rada i ostalih OSI Virovitica osnovana je u svrhu ostvarivanja i usklađivanja pojedinačnih i zajedničkih interesa osoba s invaliditetom, ostvarivanja prava i obveza osoba s invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom Virovitica objavila je natječaj za tri radnika/ce u društveno korisnom radu na području Virovitice u Virovitičko-podravskoj županiji, na određeno vrijeme, javni radovi.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

U opis poslova spadaju poslovi majstora, vozača, održavanja okućnice i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 25. svibnja.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Virovitica, Virovitica, Trg kralja Tomislava 5.

Udruga invalida rada i ostalih OSI Virovitica osnovana je u svrhu ostvarivanja i usklađivanja pojedinačnih i zajedničkih interesa osoba s invaliditetom, ostvarivanja prava i obveza osoba s invaliditetom. Misija joj je promicati i štititi prava osoba s invaliditetom, unaprijediti njihov položaj te raditi na prevenciji nastanka ozljeda na radu na području na kojem djeluje.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti