DARUVAR Održan deveti Sajam zdravlja

U sklopu Sajma zdravlja održan je i Okrugli stol s temama Zdravlje u ruralnim područjima te Zapošljavanje osoba s invaliditetom u ruralnim područjima

 

Prošlog petka, 24. svibnja 2019. godine održan je deveti Sajam zdravlja Daruvar. Na Trgu kralja Tomislava svi zainteresirani građani imali su priliku informirati se o zdravom načinu života, zdravoj prehrani, slobodnim izvannastavnim aktivnostima, izmjeriti krvni tlak, razinu šećera u krvi i još mnogo toga.

Deveti Sajam zdravlja održan je u organizaciji je Grada Daruvara, Bjelovarsko-bilogorske županije, Udruge 'Impress', Udruge studenata medicine 'Cromsic', a pod pokroviteljstvom je Turističke zajednice Daruvar-Papuk.

U sklopu Sajma zdravlja održan je i Okrugli stol u Velikoj vijećnici Gradske uprave Grada Daruvara s početkom u 12,30h. Teme su bile: Zdravlje u ruralnim područjima te Zapošljavanje osoba s invaliditetom u ruralnim područjima. Na okruglom stolu sudjelovali su Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Udruga Zamisli, Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, Udruga 'Impress', koordinatorica Radne skupine za podršku osobama s invaliditetom Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske.

Prisutni su bili i zamjenik gradonačelnika Vladimir Bilek i predsjednica Gradskog vijeća Snježana Sabo.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti