DM ŽENSKA UTRKA Sportom u prirodi protiv raka dojke

Europa Donna radi na podizanju svijesti žena Europe o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na povećanju sredstava za istraživanje same bolesti

 

U Zagrebu, na Jarunu, dm drogerie markt Hrvatska poziva vas na sudjelovanje u dm ženskoj utrci (rekreativnoj ili natjecateljskoj) koja kreće u 17 sati 8. lipnja 2019. Sav prihod od kotizacija namijenjen je udruzi Europa Donna Hrvatska. Očekuju vas edukativno-zabavni sadržaji za cijelu obitelj, a svoje dijete od dvije do jedanaest godina prijavite za jednu od dječjih utrka.

EUROPA DONNA - Europska koalicija protiv raka dojke je neovisna, neprofitna organizacija čiji su članovi grupe i podružnice iz zemalja diljem Europe. EUROPA DONNA radi na podizanju svijesti žena Europe o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na povećanju sredstava za istraživanje same bolesti.

- Dolaskom toplijih dana sve više vremena nastojimo provesti vani u prirodi. Upravo u tom duhu želimo okupiti što veći broj ljudi kako bi subotu poslije podne proveli u prirodi, okruženi svojim prijateljima i obitelj uz brojne aktivnosti i puno dobre zabave. Svi koji se 8. lipnja nađu na Jarunu moći će birati između raznih aktivnosti koje će biti ponuđene u sklopu promotivnih kućica od strane naših dobavljača, probati recepte s dmBio proizvodima u našoj dmBio kuhinji, pregledati svoju kožu od strane vrhunskih dermatologa te biti potpora svojim prijateljima ili članovima obitelji koji će sudjelovati na utrci - kažu organizatori.

Prijaviti se možete putem stranice www.dmzenskautrka.hr, a prijave su moguće do 7. lipnja u 15 sati te je na samu utrku potrebno donijeti isprintanu prijavu; u omiljenoj dm prodavaonici, sve dane pa i na sam dan utrke do 17 sati. U tom slučaju, na utrku morate donijeti račun. Za žensku natjecateljsku utrku po plaćanju kotizacije u dm-u obvezna je dodatna prijava osobnih podataka putem platforme www.dmzenskautrka.hr ili na akreditacijskom pultu na sam dan utrke. Prijaviti se možete i na Jarunu, na dan utrke, od 10 do 17 sati. Dokaz o prijavama na utrke potrebno je predočiti prilikom akreditacije (isprintana prijava ili račun iz dm prodavaonice) pa pozivamo sudionice i najmlađe sudionike da dođu ranije kako bi mogli preuzeti svoju majicu i bezbrižno dočekati početak.

Božica Ravlić