LIDL BRAČ RUN Otvorene prijave za cross utrke kroz bračke maslinike te za humanitarnu dječju utrku

Želja organizatora je promicati sport i zdrav način života kroz manifestaciju, čiji su središnji događaji dvije utrke kroz atraktivan krajolik istočne obale otoka Brača i njenih slikovitih naselja

 

U tijeku su prijave za utrku Lidl Brač Run powered by Run Croatia, koja će se trčati na pet i deset kilometara u subotu, 22. lipnja u 18 sati, u Općini Selca i Sumartinu na otoku Braču.

Sportske aktivnosti i zabave neće nedostajati ni za najmlađe pa će se dan prije, 21. lipnja, održati humanitarna dječja utrka Kids Run u Povljima za Udrugu 'Brački pupoljci', u svrhu prikupljanja donacija za djecu s poteškoćama u razvoju. Mališane možete prijaviti putem linka: runcroatia.hr/event/lidlbracrun/utm_source=Midas&utm_medium=CPC&utm_campaign=UtrkeSplitBrac&utm_content=oglas1, gdje se nalaze i sve ostale informacije.

Prijavljenim natjecateljima s uplaćenim startninama do 10. lipnja garantiraju se majice. Inače, prijave traju do dana utrke.

Želja organizatora je promicati sport i zdrav način života kroz manifestaciju, čiji su središnji događaji dvije utrke kroz atraktivan krajolik istočne obale otoka Brača i njenih slikovitih naselja.

Lidl Brač Run sastoji se od dvije utrke – cross utrke na pet kilometara i cross utrke na deset kilometara, a obje vode panoramskom cestom kroz maslinike. Start je u mjestu Selca, a cilj utrke Sumartin.

Za dodatne informacije možete se obratiti na mobitel: +385 91 443 00 07, e-mail: sven.veronek@gmail.com.

Uplata startnine je preko žiro računa – startnina se uplaćuje na: IBAN HR2923600001102496513, primatelj: Run Croatia j.d.o.o., Gajeva 55/1, 10000 Zagreb. Svrha plaćanja: upisati ime i prezime natjecatelja pa BRAČ RUN (npr. Ivan Ivić RUN BRAČ), iznos 130 HRK.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti