UDRUGA NISMO SAME Nova humanitarna akcija za žene oboljele od karcinoma

Kupnjom svakog od proizvoda Udruge donirate za prijevoz na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama. Do sada, zahvaljujući pomoći i podršci građana, udruga je na ovaj način pomogla 160 žena

 

Udruga Nismo same, na čelu s predsjednicom Ivanom Kalogjera, krenula je s novim krugom humanitarne akcije tijekom koje će se prikupljati sredstva za prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju.

Akcija je započela koncem lipnja, a uz predivne šalice, narukvice, majice i tunike s potpisom BiteMyStyle fashion design, u ponudi su još neki noviteti; za savršeno ljeto, uz sunce i more, nedostaju samo Nismo same torba za plažu i bočica za vodu.

Kupnjom proizvoda udruge Nismo same, osim što ćete biti originalni i kul, učinit ćete dobro djelo.

Sve proizvode možete pronaći na poveznici www.nismosame.com/nasi-proizvodi.

Kupnjom svakog od ovih proizvoda donirate za prijevoz na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama. Do sada, zahvaljujući pomoći i podršci građana, udruga je na ovaj način pomogla 160 žena.

Udruga stalno dobiva nove molbe za pomoć i potrebna su im daljnja sredstva kako bi još više žena moglo koristiti ovu uslugu. Zato vas pozivamo da ih i ovoga puta podržite donacijom. Pokažimo ženama oboljelima od raka da nisu same!

Svi proizvodi mogu se naručiti putem e-maila info@nismosame.com ili Facebook stranice udruge.

Ukoliko želite donirati, donaciju je moguće uplatiti na račun udruge (IBAN: HR5524020061500066693).

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti