Gradonačelnik Bandić primio nogometnu selekciju osoba s invaliditetom

Gradonačelnik Bandić našim je nogometašima čestitao na uspjehu Dortmundu, a svaki je sudionik dobio i novčanu nagradu od 1.000 kuna, dok je Nikola Horvan, koji je zabio četiri gola u utakmici protiv selekcije Njemačke, dobio četiri tisuće kuna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je nogometnu selekciju osoba s invaliditetom koja je stigla direktno iz njemačkog Dortmunda nakon osvajanja prvog mjesta na nogometnom prvenstvu zaštitnih radionica osoba s invaliditetom.

Članovi selekcije dolaze iz Centra za rehabilitaciju Zagreb, DES-a iz Splita i URIHO-a iz Zagreba.

Gradonačelnik Bandić našim je nogometašima čestitao na uspjehu, a svaki sudionik dobio i novčanu nagradu od 1.000 kuna, dok je Nikola Horvan, koji je zabio četiri gola u utakmici protiv selekcije Njemačke, dobio četiri tisuća kuna. Kapetan nogometne selekcije Dražen Adamić predao je gradonačelniku dres sa potpisima svih igrača.

Osim dočeka u gradskom poglavarstvu igrače su također dočekali zaposlenici ustanove URIHO koji su ih pozdravili i nagradili njihov uspjeh srdačnim pljeskom.
Ovim putem još jednom moramo naglasiti i zahvaliti se na potpori Hrvatskog paraolimpijskog odbora i Hrvatskog nogometnog saveza bez čije pomoći i potpore ne bi bilo moguće postići tako značajan uspjeh.
Nogometna selekcija će i dalje vrijedno trenirati, te se nadamo da je ovo bila samo prva pobjeda od mnogih koje slijede.

Mija Glasnović