IVANIĆ-GRAD Udruga 'Mali Princ' traži radnog terapeuta-edukacijskog rehabilitatora

Minimalna potrebna razina obrazovanja posloprimca je viša stručna spreama. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je napredno poznavanje informatike te položen vozački ispit B kategorije

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' objavila je natječaj za radnog terapeuta/radnu terapeutkinju-edukacijskog rehabilitatora/edukacijsku rehabilitatoricu u Ivanić-Gradu u Zagrebačkoj Županiji.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično.

Minimalna potrebna razina obrazovanja posloprimca je viša stručna spreama. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je napredno poznavanje informatike te položen vozački ispit B kategorije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 2. rujna.

Opis poslova: rad s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Druga znanja i vještine: senzibiliziranost i empatija za rad s osjetljivim skupinama društva, prilagodljivost, samostalnost u radu, visoka motivacija za rad, vlastiti automobil prednost. U obzir dolaze i apsolventi/apsolventice.

Potrebna dokumentacija za prijavu: životopis, motivacijsko pismo (obrazložiti motivaciju te kompetenciju kroz praktične primjere/iskustvo), dokaz o završenoj stručnoj spremi i obrazovanju, uvjerenje o nekažnjavanju.

Mogućnost fleksibilnog radnog vremena u dogovoru s poslodavcem i korisnicima, dostupnost kvalitetnih didaktičkih materijala za rad s korisnicima prema odabiru terapeuta, opseg posla ovisno o rasporedu terapija i broju korisnika, iznos 50 kuna neto po satu. Početak rada u rujnu 2019.

Prijave se šalju na e-mail srdjana.simac@mali-princ.hr. Sve dodatne informacije dostupne su u Stručnoj službi udruge na broj 01 2829 033.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti