CENTAR PROVENTUS Uvodna radionica iz Integrativne psihoterapije igrom

Stupanjem na snagu Zakona o psihoterapiji, propisano je da je za psihoterapijski rad s djecom i adolescentima potrebna dodatna edukacija kojom se stječu potrebna znanja i kompetencije

 

Centar Proventus organizira uvodnu radionicu Integrativne psihoterapije igrom namijenjenu svim zainteresiranim certificiranim psihoterapeutima i savjetodavnim terapeutima koji razmišljaju o upisu dvogodišnje edukacije.

- Na ovoj uvodnoj radionici imat ćete priliku upoznati se s voditeljicama, osjetiti način rada te saznati osnove o integrativnom modelu terapije igrom koji razlikuje dvije važne dimenzije koje se prate prilikom psihoterapijskog rada, a to su dimenzija svjesnosti klijenta o problemu koji je cilj tretmana te dimenzija psihoterapeutove uključenosti na direktivan ili nedirektivan način. Spomenuti model bit će jedna od glavnih okosnica ovog programa - poručuju iz Proventusa.

Stupanjem na snagu Zakona o psihoterapiji, propisano je da je za psihoterapijski rad s djecom i adolescentima potrebna dodatna edukacija kojom se stječu potrebna znanja i kompetencije. Edukacija 'Integrativna psihoterapija igrom' pažljivo je kreirana i usklađena s  Zakonom o psihoterapijskoj djelatnosti, standardima Europske interdisciplinarne organizacije za terapijske usluge za djecu i mlade (EIATSCYP), standardima Europske organizacije za psihoterapiju (EAP) i Američke organizacije za terapiju igrom (APT).

Radionica se održava 24. svibnja od 9.30 do 12.30 sati. Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji. Voditeljice radionice su Tatjana Gjurković i Tea Knežević. Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Prijave i više informacija na  info@centarproventus.hr ili 015813604.

Više o programu 'Integrativna psihoterapija igrom' možete pročitati na stranici centarproventus.hr.

- Pozivamo Vas da istražite s nama kako možemo biti prisutni i zajedno učiti i na ovaj drugačiji, virtualni način. Veselimo se susretu – kažu iz Centra Proventus.

 

 

 

Piše: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti