Održana konferencija "Profesionalna rehabilitacija – Izazovi i mogućnosti"

Sadržaj konferencije vezan je uz predložena područja izmjena Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom

Hrvatski zavod za zapošljavanje pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskog sustava i u partnerstvu sa Fondom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom organizirao je konferenciju s međunarodnim sudjelovanjem „Profesionalna rehabilitacija – Izazovi i mogućnosti“ dana 26. ožujka 2013. godine,  u Hotelu International, Zagreb.
Sadržaj konferencije vezan je uz predložena područja izmjena Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom: uvođenje jedinstvene definicije, metodologije vještačenja i jedinstvenog tijela vještačenja za sve osobe s invaliditetom; poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom i poboljšanje kvotnog sustava zapošljavanja i njegov proširenje na privatni sektor; uspostavu regionalnih centara za profesionalnu rehabilitaciju; usklađivanje zakonskih propisa i prava za osobe s invaliditetom u različitim sustavima.

In-Portal uskoro donosi sažetke prezentacija izlagača.