ZAGREB Vodeni zastor fontana u znaku Zagrebačkog holdinga – Podružnice Čistoće

Ovaj obol zagrebačkih fontana, koje su svijetlile u znaku komunalnih i prometnih redara, samo je dio buđenja kulturnog svijeta iz mrtvila koji je na poduže vrijeme zadesio glavni grad Hrvatske, vidno oštećenog u velikom potresu

 

U znak zahvalnosti za veliki angažman u vremenu epidemije koronavirusa i niz potresa koji su zadesili Zagreb od 22. ožujka 2020. pa nadalje, fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice svijetlile su prošli tjedan u znaku Zagrebačkog holdinga – Podružnice Čistoće, čiji su djelatnici podnijeli veliki teret da bi grad bio čist i uredan u datim prilikama.

Na vodenom zastoru fontana posebno je iskazana zahvalnost djelatniku Čistoće Josipu Smiljčiću, koji je u siječnju ove godine za vrijeme posla, dok je s kolegom dijelio spremnike za otpad u Bukovačkoj ulici, ranjen iz vatrenog oružja kada je pokušao spriječiti pljačku automobila.

Ovaj obol zagrebačkih fontana, koje su svijetlile u znaku komunalnih i prometnih redara, samo je dio buđenja kulturnog svijeta iz mrtvila koji je na poduže vrijeme zadesio glavni grad Hrvatske, vidno oštećenog u velikom potresu.

  Piše: Klaudija Klanjčić