LOBOR Udruga osoba s invaliditetom i djece s teškoćama Sveta Ana traži edukacijskog rehabilitatora

Opis poslova obuhvaća edukacijsko-rehabilitacijsku individualnu terapiju, radnu individualnu terapiju, kreativne radionice, radionice aktivnosti svakodnevnog života - provođenje rehabilitacije i habilitacije po programu projekta

 

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije raspisala je natječaj za edukacijskog/u rehabilitatora/icu u Loboru, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno zvanje je edukacijski rehabilitator.

Opis poslova obuhvaća edukacijsko-rehabilitacijsku individualnu terapiju, radnu individualnu terapiju, kreativne radionice, radionice aktivnosti svakodnevnog života - provođenje rehabilitacije i habilitacije po programu projekta.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. kolovoza.

Svi zainteresirani trebaju poslati pismene zamolbe na e-mail:  sveta.ana.udruga@gmail.com.

Sjedište Udruge Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije je  na adresi: Markušbrijeg 130b, 49253 Lobor.

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju.

 

Autor: Klaudija Klanjčić