KONFERENCIJA KREATIVNI PULS Nova platforma za razmjenu znanja i iskustava

Centar za rehabilitaciju Zagreb - Orlovac organizira Konferenciju 'Kreativni puls - nova platforma za razmjenu znanja i iskustava' koja će se održavati 18. i 19. rujna 2020.

 

Namijenjena je svima koji prakticiraju kreativni pristup u radu s djecom i adolescentima s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom te osobama s psihičkim smetnjama.

Kao posjetitelj, uživat ćete dva dana u predavanjima, radionicama, prezentacijama, panel razgovorima i druženju s drugim stručnjacima, kolegama i prijateljima.

Kao prezenter, možete predložiti predavanje ili/i interaktivnu radionicu svojeg načina rada i tako podijeliti svoje znanje i iskustvo, kažu organizatori.

Organizator Konferencije je Centar za rehabilitaciju Zagreb, a partnerski je podupiru Zdravstveno veleučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Agencija za znanost i visoko obrazovanje i Udruga kineziterapeuta grada Zagreba.

Cilj im je povezati stručnjake iz kreativnih područja likovne terapije, muzikoterapije, plesne terapije, psihodrame, radne terapije i kineziterapije, i postići visoku izmjenu iskustava koja će im pomoći u boljem i kvalitetnijem radu u svom poslu. Konferencija će biti popraćena vizualnom facilitacijom, grafičkim bilježenjem istaknutog sadržaja.

Glavna tema su kreativni pristupi u praktičnom radu s djecom i adolescentima s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom te osobama s psihičkim smetnjama.

Područja koja konferencija obuhvaća: kreativne terapije, likovna terapija, terapija plesom i pokretom, muzikoterapija, psihodrama, tjelesno orijentirana terapija, kreativan pristup u drugim terapijskim pravcima, kineziterapija, radna terapija, kreativan pristup u edukaciji, odgoju i obrazovanju, kreativan pristup u organizaciji slobodnog vremena, odgojno-obrazovne ustanove, dnevni centri, inkluzivne radionice, radni centri, udruge.

Više informacija i prijava: https://kreativnipuls.wordpress.com/.

 

Autor: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti