ZAGREB FIREFIGHTER Humanitarna utrka vatrogasaca za vitalno ugroženu djecu iz Udruge Kolibrići

S obzirom na situaciju vezanu uz Covid-19, utrka će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama, a ako mjere ne dozvole utrku, istu ćemo biti prisiljeni otkazati, ali zamjenska virtualna utrka će se održati, naglašavaju organizatori

Humanitarna utrka zagrebačkih vatrogasaca

 

Humanitarna utrka vatrogasaca Zagreb Firefighter Stair Challenge, koja se održava se osmu godinu za redom, ovaj će put biti organizirana 5. prosinca, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Utrka u organizaciji zagrebačkih vatrogasaca humanitarnog je karaktera, uplate za sudjelovanje namijenjene su vitalno ugroženoj djeci iz Udruge Kolibrići.

Natjecanju mogu pristupiti svi operativni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, kako je to određeno u važećem Zakonu o vatrogastvu, te vatrogasna djeca i mladež, u kategorijama kako je navedeno u Pravilniku samog natjecanja.

- Pozivamo vas da sudjelovanjem i/ili donacijom još jednom pokažemo složnost i zajedništvo vatrogasaca. Utrka kreće iz Strojarska 20, Zagreb, Poslovna zgrada VMD - poručuju organizatori.
Prijave na linku stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1263
Startnina iznosi 160 kuna za sve utrke.

Podaci za uplatu, račun za posebne namjene otvoren u svrhu humanitarne akcije:

IBAN: HR8223600003510211420
BIC: ZABAHR2X
Opis plaćanja: ZG193 - Ime i Prezime
Korisnik računa: Jasmina Kadija

- S obzirom na situaciju vezanu uz Covid-19, utrka će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama, a ako mjere ne dozvole utrku, istu ćemo biti prisiljeni otkazati, ali humanitarni karakter utrke, te zamjenska virtualna utrka će se održati - naglašavaju organizatori.

Za detaljna pravila posjetite stranicu www.zagreb-firefighter-stair-challenge.com.hr.

Božica Ravlić

 

Autorica: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti