NATJEČAJ ZAKLADE NEMA PREDAJE Dvjesto tisuća kuna potrebitim udrugama, uz ostale i one koje okupljaju Osi populaciju

Skupine korisnika na koje program/projekt treba biti usmjeren prijavom na Natječaj su djeca, mladi te socijalno osjetljive skupine - osobe s invaliditetom, beskućnici i žrtve diskriminacije na osnovi rase

Zaklada Nema predaje

 

Zaklada Nema predaje s ponosom objavljuje Natječaj za dodjelu donacija udrugama iz određenih područja rada.

Kroz natječaj će zaklada osigurati financijsku pomoć udrugama kojima je potrebna potpora u vidu novčanih sredstava, a čiji se programi, aktivnosti i zamolbe odnose na konkretna područja u kojima će zaklada pomagati. Fond natječaja iznosi ukupno 200.000 kuna. Natječaj nosi naziv 'Jednake mogućnosti za sve', što je i misao vodilja  Zaklade.

Skupine korisnika na koje program/projekt treba biti usmjeren prijavom na Natječaj su djeca, mladi te socijalno osjetljive skupine; osobe s invaliditetom, beskućnici i žrtve diskriminacije na osnovi rase.

Od interesa su za prijavu aktivnosti i programi koji se odnose na područja: humanitarne aktivnosti, financijske i druge pomoći socijalno ugroženim osobama, integracije osoba s invaliditetom u nogomet i društvo te promocije jednakosti i ravnopravnosti kroz suzbijanje stereotipa i diskriminacije

- Sretni smo i ponosni što već u samim počecima rada zakalde imamo mogućnost kroz natječaj osigurati financijsku pomoć udrugama kojima je potrebna potpora u vidu novčanih sredstava, a čiji se programi, aktivnosti i zamolbe odnose na konkretna područja u kojima će zaklada pomagati – kazali su iz Zaklade.

Pravo sudjelovanja imaju isključivo udruge koje zadovoljavaju sve uvjete propisane u natječaju.

Natječaj je otvoren od ponedjeljka, 16. studenog, zaključno do ponedjeljka, 30. studenog 2020. do 23:59 sati.

Prijave i sva propisana dokumentacija dostavlja se na e-mail adresu info@zakladanemapredaje.hr.

Više informacija o natječaju potražite na zakladanemapredaje.hr.

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti