LOBOR Udruga Sveta Ana traži edukacijskog rehabilitatora

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, da se njihov doprinos cijeni i da se njihova ljudska prava poštuju

Rehabilitatorica pomže učeniku.

 

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije raspisala je natječaj za edukacijskog/u rehabilitatora/icu u Loboru, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno. Traži se edukacijski rehabilitator ili radni terapeut u udruzi, za pomoć djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom, zaposlen na projektu na određeno vrijeme.

Opis poslova obuhvaća sljedeće poslove: edukacijsko-rehabilitacijska individualna terapija, radna individualna terapija, kreativne radionice, radionice aktivnosti svakodnevnog života - provođenje rehabilitacije i habilitacije, individualno i grupno savjetovanje roditelja korisnika prema programu projekta.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 8. veljače.

Svi zainteresirani mogu dostaviti životopis i zamolbu/motivacijsko pismo na adresu poslodavca: Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Markušbrijeg 130b, 49253 Lobor, ili putem emaila: sveta.ana.udruga@gmail.com.

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti