MOJE SVJETLO ZA MOJ VUKOVAR Donacija udruge TOMS za vukovarske obitelji

Suradnja između Grada Vukovara i udruge TOMS traje već 17 godina i izrasla je u dugogodišnje prijateljstvo, rekao je gradonačelnik Ivan Penava zahvaljujući na kontinuiranoj pomoći

Predstavnici udruge TOMS i gradonačelnik Penava.

 

Udruga tjelesnih invalida TOMS iz Trogira s još tri prijateljske udruge provodi akciju 'Moje svjetlo za moj Vukovar' već 17 godina. U sklopu tog projekta financiraju se dvije obitelji kroz godinu dana, mjesečno po tisuću kuna. Ujedno udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Vukovarski leptirići' doniraju radni materijal, a prilikom svog dolaska u Vukovar dvije su obitelji darivali poklon paketima higijenskih potrepština i namirnica u vrijednosti 2.000 kuna i jednoj samohranoj majci iz udruge Leptirići donirali su jednokratno 2.000 kuna.

Predstavnik udruge TOMS predaje poklon gradonačelniku Penavi.Predsjednik udruge TOMS Ivica Bašić rekao je kako vjeruju da će akciju nastaviti i narednih godina.

- Suradnja između Grada Vukovara i udruge TOMS traje već 17 godina i izrasla je u dugogodišnje prijateljstvo - rekao je gradonačelnik zahvaljujući na kontinuiranoj pomoći i ističući kako je iz toga razloga udruga TOMS nositelj Plakete Grada Vukovara.

- Zahvaljujemo osnovnim i srednjim školama iz grada Trogira i okolice te lokalnim samoupravama, Gradu Trogiru, općinama Marina, Seget i Okrug, Hvidra Trogir, političkim strankama te svim građanima koji su kupovinom svijeća sudjelovali u akciji i doprinjeli da se i ove godine prikupe sredstva za pomoć vukovarskim obiteljima - poručili su iz udruge TOMS.

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti